Adrian Iovan – avionul prabusit in Muntii Apuseni

Ian 21

Adrian Iovan – avionul prabusit in Muntii Apuseni

Nu credeam ca voi ajunge sa scriu despre acest om, dar ,iata, o fac. Un om care nu s-a dat batut dupa ce pensia i-a fost redusa de la 15 000 de lei la doar 1900 de lei, un om care , la aproape 60 de ani, inca sa se mai urca la mansa  (pe un avion mai vechi de 35 de ani…) in conditii meteo complet nefavorabile….merita tot respectul!

Exista marturia conform careia numai datorita maiestriei lui ceilalti membrii ai echipei medicale inca mai sunt in viata!

Pe de alta parte…el de ce nu mai este in viata! Se pare ca dotarile tehnice , necesare procedurii de localizare existau, Politia le avea ,dar…… nu le foloseste decat pentru infractori!

Serviciul de Telecomunicatii Speciale a avut mai multe tentative de localizare , dar toate au avut erori kilometrice! Si primesc ,anual, sute de milioane de euro de la buget! Mai merita sa ne bazam pe acesti oameni? Eu cred ca nu….

Daca Iovan se duce in pamant…se duce datorita prostiei si incompetentei autoritatilor din tara asta. E o noua dovada ca , institutional vorbind, in tara asta exista dispret pentru viata si pentru cetatean!

Probabil ca ne prefera morti….

P.S. Nu pot sa nu amintesc ce-a spus o cretina de la Asociatia Cutu Cutu, care afirma ca „Dumnezeu sta la cotitura”. Se refera la problemele cu legea pe care le-a avut Iovan in 2005 si la faptul ca, acum aprox 2 ani a impuscat un caine maidanez. Drept este ca, in tara asta, cainii au valoare mai mare ca oamenii…

2 comentarii

  1. Nicu Pavil /

    Buna ziua,
    Ma iertati de intrazneala pe care o am la d-voastra dar sper ca d-voastra sa fiti speranta si ajutorul meu in strangerea sumei de 13.700 de euro necesara interventiei mele chirurgicale pe care o voi avea pe creier la sfarsitul lunii februarie.Pana acum cu ajutorul oameniilor cu suflet mare am reusit sa strang 27.000 de euro.Toate detaliile despre mine si demararea campaniei mele le gasiti pe adresa mea de blog:http://nicupavil.blogspot.ro/.Vin cu rugamintea la d-voatra sa scrieti cateva randuri povestea mea prezentata pe blogul mentionat mai sus sau sa scrieti ceea ce credeti d-voastra de cuviinta ca m-ar ajuta sa trec peste acest obstacol al vieti ce mi-a fost dat.Va multumesc si va doresc ca anul 2014 sa va aduca numai bucurii si frumoase realizari.

    • Astept documente medicale care sa ateste ceea ce spuneti. Imi pare rau, dar trebuie dovedit cumva ca aveti dreptate!

      Voi publica si documentele medicale si un mesaj de sprijin!

Comenteaza acest subiect:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 2 = 7

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>