Dan Voiculescu – condamnare cu executare!

Sep 26

Dan Voiculescu – condamnare cu executare!

Am aflat acum cateva ore despre condamnarea cu executare a lui Dan Voiculescu. Din pacate, nu este definitiva. Promisesem , la relansarea acestui blog ca nu ma mai iau de nimeni ca o sa fiu cuminte si smerit, dar se pare ca nu pot sa fiu! Ani la rand, acest nemernic ,imbogatit pe banii Securitatii,  politia politica a lui Ceausescu, si-a permis sa sfideze pe toata lumea. Se pare ca i-a venit randul. Si nu numai lui. Tuturor, de acum incolo, trebuie sa le fie teama! Nimeni sa nu mai doarma linistit!

Iata ca in Romania nu esti in siguranta ca infractor. Mai mult, in decizia de azi (despre care sper ca va deveni definitiva) se mai dispune confiscarea totala a averii. Avere care a fost dobandita ilicit, inainte de Revolutia din decembrie 1989  nemernicul asta de Voiculescu a fost seful companiei Crescent, compania de comert exterior a Securitatii Statului. A profitat de degringolada de dupa zilele fierbinti din decembrie ’89, a profitat ca Ceausescu a ajuns sa aiba tarana in gura si…a fugit cu banii statului!

Nu ma bucur numai de asta! Sper ca si cloaca de netrebnici de la Antena 3 sa dispara! Oameni ca Dana Grecu, Radu Tudor, Mugur Ciuvica (autointitulat presedintele „Grupului de Investigatii Politice”) sa dispara odata pentru totdeauna din peisajul mass-media romanesc!

O sa imi dati dreptate: nimeni, niciodata nu le va oferi un post, in televiziune sau mass media acestor indivizi! Niciodata! Pentru ca ceea ce fac ei nu se numeste jurnalism. Ocara spusa pe banii lui Voiculescu nu este jurnalism: este presa facuta la comanda si sunt mai jalnici decat cei care spuneau seara la 8.20, poeszii la televizor,pe vremea lui Ceausescu, indata dupa Telejurnal. Macar aia pareau mai inteligenti si aveau oarece duh actoricesc in ei. Iar unele dintre poezii erau chiar reusite!

In sfarsit, ma bucur ca traiesc in tara asta! La revedere, Varanule! La revedere, Mihai Gadea & Co!

Pun bani deoparte si vin la voi, la pachet!

Comenteaza acest subiect:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


1 + 4 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>