Din nou despre caini

Sep 06

Din nou despre caini

Am urmarit cu interes evolutia cazului copilului omorat de cainii maidanezi. Se pare ca n-am fost singurul, domnii procurori de la DNA au facut acelasi lucru.  Iata o mica parte din neregulile descoperite:

– cainele era in grija unui ONG, dar era lasat liber pe strada. In tot acest timp, ONG-ul respectiv a primit bani pentru ingrijirea cainilor. Nu numai pe acesta il avea in grija, mai avea si altii, lua bani pentru toti.

– ONG-ul respectv avea mari probleme in acte, nu era infiintat conform cu dispozitiile legale, dar primea bani de la Primaria Capitalei ca sa aiba grija de caini.

– cainele respectiv figura in acte ca fiind sterilizat de ……8 ori! Ce s-a intamplat ,de fapt! Cei care erau responsabili cu sterilizarea cainilor, aveau niste animale inseriate, conform cipurilor implantate si, din cand in cand, atunci cand mai doreau sa faca un ban, completau niste hartii conform carora au prins niste caini si i-au sterilizat. In deplina complicitate cu medicii veterinari!

Iata ,deci, ca se demonstreaza ca maidanezii au fost si vor fi o afacere de succes! Mai multe persoane vor trebui sa plateasca, dar asta nu va compensa cu nimic pierderea lui Ionut Anghel, copilul ucis.

Comenteaza acest subiect:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


5 + = 10

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>