Echipa nationala a Romaniei

Oct 11

Echipa nationala a Romaniei

Jucam deseara „derby-ul” cu Andorra. Imi amintesc vremurile cand , in asemenea partide, tot ceea ce conta era sa dam mai mult de 5 goluri. Apropo, in ultimii 15 ani nu cred ca am mai vazut echipa Romaniei, intr-un meci oficial, sa marcheze mai mult de 5 goluri. dar tare as vrea…

Din pacate, ceea ce vedem este o permanenta cacealma, o cearta intre clanurile prezente in sport. Pe de o parte Victor Piturca (individ care pare nascut la nationala si nu se da plecat nici cand toate evidentele sunt impotriva lui…) si ,pe de alta parte, contestatarii acestuia. Nu mai vedem de mai mult de 10 ani fotbal de calitate. Vedem insa destul de multi tineri si jucatori de valoare romani care nu incap in echipa nationala pentru ca acolo apar tot felul de „no name” , care , pe la echipele lor de club, nu aduna 90 de minute nici in tot campionatul.

Chiar si nepriceput in ale fotabului, tot iti dai seama cand  exista o strategie si cand nu. Mie, unul, mi-a fost si inca imi este destul de greu ca sa imi dau seama ce strategie are Victor Piturca. Nu-mi dau seama ce vrea sa faca! Se zvoneste ca, deseara, cu Andorra, vrea sa joace cu doi inchizatori.  Oameni buni, jucam cu doi inchizatori atunci cand avem ca adversar pe Olanda, Germania, Spania sau echipe similare….nu cu Andorra! Cu Andorra singura preocupare e sa le dam 100 de goluri! Atat si nimic mai mult!

Din pacate, vom vedea inca o demonstrati de virtuozitate a lui Victor Piturca in ale antrenoratului. Vom vedea inca o demonstrati de joc defensiv, chiar si atunci cand adversarul din fata ta este insignifiant.

Poate ca vom ajunge la baraj, acolo vom intalni o echipa puternica.   Parca mi-as dori ca totul se se opreasca aici. Sa nu ajungem la baraj. Parca mi-as dori un soc la nationala si alti oameni, alte echipa care sa faca selectiile. Nu as vrea sa mergem in halul asta la baraj si, Doamne fereste, la Mondiale, pentru ca nu avem ce cauta acolo.

Comenteaza acest subiect:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 3 = 4

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>