Mircea Basescu – arestat pentru 30 de zile!

Iun 20

Mircea Basescu – arestat pentru 30 de zile!

Dupa cum stiti deja, la aceasta ora, Mircea Basescu a fost arestat pentru 30 de zile. Daca e vinovat sau nu, justitia o sa decida. Eu altceva vreau sa spun. Era (si inca este…) fratele presedintelui Romaniei si, totusi, si-a bagat in card cu Bercea Mondialu’, despre care stia precis ca este un infractor  de drept comun, el si familia lui reusind o performanta unica: de la Revolutie incoace au acumulat mai mult de 100 ( o suta) de dosare penale!

Greseala cea mai mare a lui Mircea Basescu este ca s-a inhaitat cu acesti nenorociti. Ati vazut cu totii cum se comportau cu el, cum vorbeau cu el, cum efectiv il presau ca sa primeasca acei bani si sa intervina sa-l scape pe Bercea. Tupeu de tigan clasic, fara limite , in care singurul interes este sa-si vada scopul atins, nu conteaza cum, nu conteaza ca, pentru asta, incalca din nou legea si sfideaza o tara intreaga!

De remarcat este si faptul ca Bercea si ai lui nu sunt afectati catusi de putin de faptul ca sunt infractori (ati vazut, ei se considera pe sine si pe Bercea COMPLET NEVINOVATI !!!!), ei sunt afectati de faptul ca Bercea nu e liber. Pentru ei, ideea de justitie e o gluma proasta, un fleac ce oricand poate fi trecut la categoria „si altele” si, ca atare, poate fi calcat in picioare…..

Pentru Traian Basescu, omul care a incercat in aceasta tara sa reinstaureze ideea de bun simt si corectitudine in justitie este un final trist de mandat si un faliment clar a tot ceea ce a incercat. Nu e posibil sa te bati cu caramida in piept ca esti super justitiarul tarii, dar fratele tau de sange sa se coboare la limita de jos si sa se inhaiteze cu acesti golani ordinari…..

Din punctul meu de vedere, in acest moment , plansul deja traditional al lui Basescu este insuficient.

Demisia!!!!

Comenteaza acest subiect:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 − 5 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>