Regele Cioaba a murit

Aug 18

Regele Cioaba a murit

A murit regele tiganilor. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca, asa e crestineste sa zicem. Evident, reactii de durere profunda din partea familiei Basescu, mai ales din partea Elenei Basescu, care n-a uitat prin voturile cui a ajuns sa fie in Parlamentul Europei.

Zice Madalin Voicu ca e un moment de rascruce pentru etnia romilor. Da, este! Dar ar fi si momentul sa demonstreze si ei ,odata pentru totdeauna , ca merita sa poarte buletin romanesc, sa demonstreze ca pot fi niste cetateni normali.

In fond , familia Cioaba este cea care a cautat sa instraineze si sa indeparteze pe tigani de ceea ce este romanesc si traditional. I-a indepartat chiar si de ceea ce este traditional tiganesc. Familia Cioaba a trecut , in anii ’90, la cultul penticostal si, una din conditiile pe care le-au avut de indeplinit ca sa poata trece la cultul penticostal, a fost lepadarea de traditia romaneasca veche si de traditia tiganeasca!

Sper ca noul rege al tiganilor sa fie un tip mai rational, care sa inteleaga ca nu poate solicita drepturi pentru minoritatea lui atata vreme cat nu respecta nimic din traditia acestui popor.

De asemenea, ar fi bine sa nu se mai implice politic. Elena Basescu ,daca re[rezinta Romania in Parlamentul European, sa o faca pe voturile romanilor……. Daca e in stare sa le castige…..

2 comentarii

  1. OLTEANU ALY /

    -clasa politica se lasa corupta desintegrind familiile inclusiv cu inplicarea celor din cintarea si decintarea romaniei,autoritati laice si religioase,notari,medici,avocati,procurori,juristi,piosi,religiosi,consilieri,primari egal TOTALITARISM pus in legatura cu crima organizata,traficul si mafia sub multiple forme,sclavia,provocarile nedrepte si nemilose care duc la suferinta si boli incurajate si promovate planificat si calculat;

  2. OLTEANU ALY /

    -crima organizata are multiple fete desintegreaza si saraceste romania pt.ca este singura institutie si singura industrie care decide cine are drepturi si cine nu are drepturi inclusiv la viata,nivel de trai si tot ce se numeste dreptul omului intr-o tara declarata stat de drept cu o democratie autentica in care se fac dosare la comanda si se dicteza in familia omului;

Comenteaza acest subiect:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


− 2 = 4

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>