Traian Basescu recomanda Guvernului sa eutanasieze cainii maidanezi!

Sep 03

Traian Basescu recomanda Guvernului sa eutanasieze cainii maidanezi!

Desi nu credeam ca voi ajunge vreodata sa-i dau dreptate lui Basescu, iata ca acest moment a venit! Basescu a iesit la TV in seara asta si, intre mai multe puncte de vedere, pe diferite teme,  s-a exprimat si cu privire la maidanezi. Nu stiu daca a cautat sa obtina capital politic , daca a fost o declaratie pur oportunista,  doar ca sa se plaseze inca o data, daca mai era nevoie, in opozitie cu guvernantii, dar Basescu , in acest moment ,ofera o solutie viabila!

Primariile din Bucuresti si din teritoriu sa dea un termen, astfel incat oricare dintre cetatenii care doresc acest lucru, sa poata adopta un caine! Dupa expirarea acestui termen…..cu parere de rau, dar cei care nu-si gasesc stapan sa fie eutanasiati!

A spus si Basescu ceea ce toata lumea virtuala spune in ultimele 24 de ore: este inadmisibil ca viata unui caine sa fie mai importanta ca viata unui om!

Respect Basescu pentru aceasta decizie!

Comenteaza acest subiect:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


4 + = 11

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>