Zambete de teuton!

Noi 26

Zambete de teuton!

Am revenit pe blog. A fost ales Iohannis. Eu, unul, nu am fost la vot. Am avut o dilema. Nu-l puteam alege pe Ponta…..figurina de mic escroc, om capabil de orice, oricum, oricand, care crede despre sine ca poate prosti pe oricine. Iohannis, din punctul meu de vedere, avea un singur defect pentru care nu putea fi votat: nu e roman! Il admir altfel, alura de lider european, discurs cu putine vorbe, dar patrunzatoare, Iohannis a prin redepe si a prins bine!

Succesul, s-ar zice , e din nou o reteta germana. Dar eu nu cred in ea. Sau, as fi crezut daca Iohannis ar fi fost un candidat independent, dar nu este. El vine sustinut puternic de PNL si PDL.

Si mai este un precedent in istoria postdecembrista, e vorba de Emil Constantinescu. Din „important lider regional” cum il vedea Bill Clinton in 1997 cu prilejul vizitei la Bucuresti, a ajuns sa dispara cu totul ca fiinta politica. Mai mult, la urmatoarele alegeri, partidul care l-a sustinut, PNTcd , nu a mai prins pragul electoral , care atunci era de 3 %.

Nu-mi fac iluzii cu Iohannis.

Comenteaza acest subiect:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 + 3 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>